News Flash:

Prajitura cu caise si cirese

9 Decembrie 2013
1261 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

125 g faina
2 lingurite praf de copt
2 linguri zahar pudra
2 oua separate
1 lingura unt topit
125 ml lapte
50 g cirese
50 g caise confiate
miere incalzita pentru servit

Mod de preparare:

Faina, praful de copt si zaharul pudra se cern impreuna. Se face o gaura in centru. Se adauga galbenusurile, untul si laptele si se framanata un aluat moale. Ciresele si caisele taiate se amesteca in aluat. Albusurile se bat spuma si se incorporeaza usor. O tava se unge cu unt topit si se toarna aluatul. Se coace la foc mediu circa 50 minute, pana apar bule la suprafata. Se taie prajiturele care se glazureaza cu miere calda.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1793 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025113 (s)