News Flash:

Prajitura cu cacao si nuca de cocos

25 Aprilie 2016
4664 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (+0.0077)
USD: 4.1120 RON (+0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

125 gr zahar pudra
125 gr faina de grau
25 gr unt
1 punguta de nuca de cocos
1 ou
1 plic zahar vanilinat
125 ml de lapte
1 lingura cacao pudra
1/2 sticluta esenta de rom
1 praf de copt

Pentru decor:
50 gr ciocolata cu lapte
50 gr ciocolata neagra
5 linguri de nuca de cocos

Mod de preparare:

1. Mixeaza zaharul pudra cu oul, zaharul vanilinat si untul. Omogenizeaza.
2. Adauga treptat faina, praful de copt, cacaoa, laptele si esenta de rom. Omogenizeaza.
3. Adauga cocosul si omogenizeaza iarasi.
4. Tapeteaza o tava cu hartie de copt, pune compozitia in ea si bag-o in cuptorul incins la 180 de grade Celsius. E gata cand trece cu scobitoarea.
5. Lasa prajitura sa se raceasca putin pe un gratar.
6. Topeste ciocolata la bain-marie. Toarna-o cat mai uniform peste prajitura si presara nuca de cocos.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prajitura cacao prajitura cocos negresa glazura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1839 viz    0 com
1431 viz    0 com
5469 viz    1 com
1459 viz    0 com
1603 viz    0 com
2588 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1622 (s) | 23 queries | Mysql time :0.020034 (s)