News Flash:

Prajitura cu cacao si nuca de cocos

25 Aprilie 2016
4508 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

125 gr zahar pudra
125 gr faina de grau
25 gr unt
1 punguta de nuca de cocos
1 ou
1 plic zahar vanilinat
125 ml de lapte
1 lingura cacao pudra
1/2 sticluta esenta de rom
1 praf de copt

Pentru decor:
50 gr ciocolata cu lapte
50 gr ciocolata neagra
5 linguri de nuca de cocos

Mod de preparare:

1. Mixeaza zaharul pudra cu oul, zaharul vanilinat si untul. Omogenizeaza.
2. Adauga treptat faina, praful de copt, cacaoa, laptele si esenta de rom. Omogenizeaza.
3. Adauga cocosul si omogenizeaza iarasi.
4. Tapeteaza o tava cu hartie de copt, pune compozitia in ea si bag-o in cuptorul incins la 180 de grade Celsius. E gata cand trece cu scobitoarea.
5. Lasa prajitura sa se raceasca putin pe un gratar.
6. Topeste ciocolata la bain-marie. Toarna-o cat mai uniform peste prajitura si presara nuca de cocos.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prajitura cacao prajitura cocos negresa glazura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1771 viz    0 com
1368 viz    0 com
5313 viz    1 com
1377 viz    0 com
1517 viz    0 com
2450 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1603 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024834 (s)