News Flash:

Prajitura cu cacao si dulceata

9 Noiembrie 2011
4061 Vizualizari | 0 Comentarii
Prajitura cu cacao si dulceata
Ingrediente: 1 borcan mic de dulceata 1 lingura cacao 250 g faina 100 g nuca macinata 1 plic zahar vanilat 150 g zahar pudra 150 ml ulei de masline esenta de rom Mod de preparare: Se amesteca toate ingredientele cu exceptia dulcetii si se face un aluat din care se va intinde o foaie cu o grosime de aproximativ 1 cm. Se taie rondele cu gura paharului si se coc la foc moale. Dupa ce s-au racit complet, se lipesc cate doua cu dulceata si se presaea cu zahar vanilat. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rooibos faina placinte grapefruit ecler
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1022 viz    0 com
1822 viz    0 com
2292 viz    0 com
1067 viz    0 com
3926 viz    0 com
3363 viz    0 com
1811 viz    0 com
1242 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1403 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013667 (s)