News Flash:

Prajitura cu cacao

8 Noiembrie 2011
1058 Vizualizari | 0 Comentarii
Prajitura cu cacao
Ingrediente: o jumatate de ceasca de cacao o ceasca si jumatate de faina o ceasca de zahar o lingurita de bicarbonat de sodiu un pliculet de zahar vanilat o lingurita de otet esenta de portocala o ceasca de apa 1/3 ceasca de ulei o jumatate de lingurita de sare Mod de preparare: Faina se amesteca cu zaharul, sarea, bicarbonatul de sodiu si cacao. Se adauga uleiul, apa, otetul si se omogenizeaza. La sfarsit se pune esenta de portocale (merge si coaja rasa de portocala) si zaharul vanilat, amestecand bine. Compozitia se toarna intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, care se da la cuptor timp de 40 minute. Prajitura se taie rece. Se poate orna cu ciocolata si fructe. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina urda dulce parika ungureasca ulei otet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1867 viz    0 com
2327 viz    0 com
1113 viz    0 com
3990 viz    0 com
3414 viz    0 com
1850 viz    0 com
1288 viz    0 com
1674 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1602 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013690 (s)