News Flash:

Prajitura cu budinca si cocos

15 Noiembrie 2013
10044 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 oua
4 linguri cu zahar
4 linguri cu faina
2 linguri cacao
1 praf de sare fina

Pentru crema:
1 plic budinca de vanilie
300 ml lapte
100 g margarina
100 g zahar pudra
1 plic zahar vanilat

Pentru decor:
nuca de cocos

Mod de preparare:

Blat:
Separam ouale si galbenusurile se freaca cu 1 praf de sare si jumatate cantitate de zahar. Albusurile se bat spuma apoi punem restul de zahar si continuam baterea. In crema cu galbenusuri,adaugam 1/3 din albusuri, cacao, amestecam cu furculita sau telul si apoi adaugam restul de bezea. Dam la copt intr-o tava intinsa.

Crema
Facem budinca urmand instructiunile de pe plic. Batem margarina cu zaharul pudra si aromele si apoi incorporam, treptat budinca

Asamblare
Se taie blatul in 2 bucati. Punem 2/3 din crema la mijloc iar restul de 1/3 o intindem deasupra.

Decor
Nuca de cocos, alba (poate fi si colorata, la alegere!) din belsug, sa fie ca o zapada abia cazuta.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete prajituri prajitura vanilata retete culinar culinar bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1782 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029965 (s)