News Flash:

Prajitura cu budinca in doua culori

10 Februarie 2016
12247 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru crusta:
230 gr nuci pecan tocate marunt
3 linguri zahar alb
jumatate pachet unt topit
230 gr faina

Pentru stratul cu crema de branza:
200 gr zahar pudra
200 gr smantana pentru frisca
1 pachet de crema de branza

Pentru budinca de vanilie:
1 plic de budinca de vanilie instant
cca 300 ml lapte

Pentru budinca de ciocolata:
1 plic de budinca de ciocolata instant
cca 300 ml lapte

Pentu ultimul strat:
ciocolata data pe razatoare
cca 450 gr frisca

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius.
2. Pulverizeaza putin spray de gatit intr-o tava.
3. Mixeaza toate ingredientele pentru crusta si pune-le in tava de copt.
4. Bag-o in cuptor pentru aproximativ 20 de minute.
5. Intre timp pregateste budinca de vanilie si budinca de ciocolata conform instructiunilor de pe ambalaj.
6. Mixeaza crema de branza cu zaharul pudra si cu smantana. Trebuie sa obtii o compozitie usoara si pufoasa.
7. Scoate crusta din cuptor, transfer-o pe un gratar si las-o sa se raceasca.
8. Intinde apoi uniform pe ea mixul cu crema de branza, dupa aceea budinca de ciocolata, apoi budinca de vanilie, iar la final frisc.
9. Presara ciocolata razuita peste prajitura si bag-o in frigider pentru cateva ore.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

prajitura budinca prajitura crema prajitura usoara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1597 (s) | 28 queries | Mysql time :0.021528 (s)