News Flash:

Prajitura cu branzica - O reteta aromata

26 Septembrie 2016
2335 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 gr faina de grau
250 gr unt
500 gr branza de vaci
4 linguri cacao pudra
4 oua
350 gr zahar
1 pachet zahar vanilinat
3 linguri amidon
100 gr smantana

Mod de preparare:

1. Freaca untul cu zaharul.
2. Amesteca faina cu cacaoa si incorporeaza totul in compozitia cu unt. Omogenizeaza.
3. Amesteca branza de vaci cu zaharul vanilinat, apoi cu smatana si oul. Omogenizeaza cu un blender.
4. Adauga amidonul.
5. Tapeteza o tava cu hartie de copt.
6. Pune in ea jumatate din aluat faramicios si intinde pe toata suprafata tavii.
7. Acopera cu crema pregatita, apoi cu restul de aluat.
8. Baga tava in cuptorul incins la 190 de grade Celsius, pentru 40-45 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

prajitura branza prajitura usoara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1598 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023603 (s)