News Flash:

Prajitura cu branza, stafide si lamaie

17 Aprilie 2014
1862 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

280 g de zahar alb
450 g de branza de vaci
90 g de faina de grau
50 g de unt
1/2 lingurita de praf de copt
coaja rasa de la o lamaie
5 oua
3 linguri de zeama de lamaie
150 ml de smantana
zahar pudra
75 g de stafide

Mod de preparare:

Unge o tava cu ulei si acoper-o cu hartie pentru copt. Amesteca zaharul cu untul si adauga o jumatate din cantitatea de faina, un ou, praful de copt si putina zeama de lamaie. Asaza compozitia in tava. Separa galbenusurile de albusuri la cele 4 oua ramase si incorporeaza galbenusurile in branza, alaturi de zahar si de restul de faina. Amesteca-le cu ajutorul unui mixer si incorporeaza coaja rasa de lamaie, zeama ramasa de lamaie si stafidele, dupa ce le-ai inmuiat in apa calduta.

Asaza crema de branza peste aluat si baga prajitura in cuptorul preincalzit la 180 de grade. Las-o la copt timp de 40-50 de minute. Prajitura cu branza si lamaie se serveste la temperatura camerei sau rece, alaturi de un pahar de suc proaspat de portocale.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete prajituri prajitura branza prajitura stafide
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4342 viz    0 com
1106 viz    0 com
1137 viz    0 com
1141 viz    0 com
1566 viz    0 com
2958 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1917 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030177 (s)