News Flash:

Prajitura cu branza si vanilie

9 Februarie 2016
4032 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 foi de aluat Pillsbury
2 cutii de crema de branza, la temperatura camerei
230 gr zahar
1 lingurita vanilie
un sfert de pachet de unt (topit)
1 lingura scortisoara
4 linguri zahar

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius.
2. Pulverizeaza putin spray de gatit intr-o tava de copt.
3. Pune o foaie de aluat in tava. Ai grija sa acopere marginile! Baga tava in cuptor pentru 5, maxim 8 minute.
4. Intre timp mixeaza crema de branza cu zaharul si vanilia.
5. Scoate tava, intinde peste aluat crema si acopera cu a doua foaie de aluat. Sigileaza marginile (impatureste-le unele peste altele).
5. Unge prajitura cu untul topit, dupa care presara scortisoara si zaharul.
6. Baga tava in cuptor pentru 30 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prajitura vanilie prajitura branza crema prajitura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1636 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019350 (s)