News Flash:

Prajitura cu branza si mere

19 Mai 2016
2191 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
300 gr faina de grau
200 gr unt
100 gr zahar pudra
7 gr praf de copt
1 ou

Pentru umplutura:
1 lingura unt
400 gr mere
1 lingura cu varf de zahar granulat
1 lingurita scortisoara

Pentru crema:
300 ml de lapte
1 plic budinca de vanilie
7 linguri de zahar granulat
275 gr branza de vaci semi-degresata
2 plicuri zahar vanilinat

Mod de preparare:

1. Pregateste un aluat din ingredientele de mai sus. Imparte-l in doua si trece cu sucitorul de cateva ori peste bucatile de aluat.
2. Tapeteaza cu hartie de copt o tava si pune o foaie de aluat in ea. Bag-o in frigider.
3. Rumeneste usor feliile subtiri de mar cu scortisoara si zahar granulat, in lingura de unt.
4. Pregateste budinca de vanilie ca de obicei, apoi mixeaz-o cu branza de vaci.
5. Intinde crema peste aluatul din tava, apoi pune uniform feliile de mar.
6. Marunteste a doua foaie de aluat si presara bucatelele peste mar.
7. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru vreo 35-40 de minute.
Serveste prajitura cu zahar vanilinat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prajitura branza prajitura mere tarta mere tarta branza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1767 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024611 (s)