News Flash:

Prajitura cu branza si ciocolata - Te va uimi prin gustul gingas si textura fina pe care le are

15 Martie 2017
5259 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat:
230-250 gr unt
400 gr faina
4-5 linguri cacao
100 gr zahar

Pentru umplutura:
130-150 gr zahar
2 linguri amidon
600-700 gr branza de vaci
1 lingurita vanilie
4-5 oua
220 gr smantana

Mod de preparare:

Aluat:
1. Freaca zaharul cu untul, apoi pune faina si cacaua. Omogenizeaza.
2. Unge cu putin ulei sau unt o tava de copt rotunda, cu pereti detasabili.
3. Pune jumatate din mixul anterior pe fundul tavii, uniform.

Umplutura:
4. Amesteca toate ingredientele cu ajutorul blanderului.
5. Pune umplutura in tava, cat mai uniform, acopera cu a doua parte din mixul de faina si cacao.
6. Baga tava in cuptorul incins la 170 de grade Celsius, pentru aproximativ o ora.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

prajitura branza prajitura ciocolata
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1597 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013559 (s)