News Flash:

Prajitura cu branza de vaci

12 Aprilie 2016
1410 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 gr mei
300 ml apa
200 gr branza de vaci degresata
2 oua
30 gr faina de migdale + o lingura (pentru tava)
10 gr nuca de cocos
jumatate de lamaie stoarsa
40 gr eritritol
1/2 sticluta esenta de vanilie
ulei de nuca de cocos

Mod de preparare:

1. Clateste meiul in mai multe ape.
2. Pune apa la fiert, impreuna cu eritritolul.
3. Cand da in clocot, adauga meiul. Gateste la foc mic, in jur de 7-10 minute, apoi lasa deoparte (ca sa se raceasca). Bineinteles, cat e pe foc, amesteca cu lingura in mei (se va umfla intrucat absoarbe apa).
4. Amesteca restul ingredientelor intr-un bol.
5. Pune apoi meiul rece in bol si omogenizeaza.
6. Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius. Unge cu putin ulei de cocos o tava de copt, apoi presara in ea putina faina de migdale.
7. Pune compozitia in ea. Niveleaz-o bine. Bag-o in cuptor pentru circa 25-30 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prajitura branza prajitura mei reteta mei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1542 viz    0 com
2514 viz    1 com
9241 viz    0 com
1514 viz    0 com
3091 viz    0 com
5702 viz    1 com
1849 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1634 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025783 (s)