News Flash:

Prajitura cu branza, ananas si lapte condensat

16 Septembrie 2016
3151 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 gr branza de vaci
220 gr smantana
cateva felii de ananas
500 ml suc de ananas
25 gr gelatina
1/2 cutie lapte condensat
1 mana de stafide
2-3 plicuri zahar vanilat

Mod de preparare:

1. Dizolva gelatina in sucul de ananas. Lasa deoparte vreo ora.
2. Mixeaza branza cu laptele, smantana si zaharul vanilat.
3. Pune bolul cu gelatina la bain-marie.
4. Toarna apoi peste compozitia anterioara. Omogenizeaza.
5. Incorporeaza stafidele, inmuiate in apa clocotita in prealabil.
6. Pune compozitia intr-o tava cu inel detasabil, decoreaz-o cu felii de ananas si bag-o pentru cateva ore in frigider.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

prajitura ananas prajitura usoara fara coacere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1571 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025296 (s)