News Flash:

Prajitura cu blat de cacao si umplutura de cocos

23 Noiembrie 2016
194994 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat:
200 gr faina
200 ml lapte
2 oua
100 ml ulei
100 gr zahar
2 linguri cacao
1 plic praf de copt

Pentru umplutura de cocos:
7 linguri gris
1 litru lapte
1 ceasca zahar
200 gr fulgi de cocos

Mod de preparare:

Umplutura de cocos:
Puneti laptele la foc mic. Cand laptele clocoteste, adaugati zaharul si grisul.
Lasati compozitia pe foc aproximativ 10 minute, pana cand grisul este fiert, amestecand continuu.
Inchideti focul. Adaugati in final fulgii de cocos, apoi lasati crema obtinuta sa se raceasca.

Blat:
Cu ajutorul mixerului amestecati toate ingredientele pentru aluat, pana cand obtineti o compozitie omogena. Puneti hartie de copt intr-o tava de 23×33 cm, apoi turnati jumatate din compozitia de blat obtinuta anterior.
Dati tava in cuptorul incins la 170 grade Celsius timp de 10-12 minute sau pana cand vedeti ca se incheaga putin compozitia.
Scoateti tava din cuptor si intindeti peste blatul partial copt umplutura de cocos.
Turnati apoi peste aceasta cealalta jumatate din compozitia de blat de cacao.
Lasati Prajitura cu blat de cacao si umplutura de cocos sa mai stea in cuptor cca. 20-25 minute.
Asteptati sa se raceasca prajitura complet, apoi decorati-o cu fulgi de cocos si taiati-o in bucati.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

blat prajitura blat cacao umplutura cacao prajitura umplutura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1373 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019706 (s)