News Flash:

Prajitura cu banane si scortisoara

28 Iulie 2016
4525 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4-5 banane potrivite
3 oua
120 ml ulei
100 gr zahar
1 lingurita scortisoara
260 gr faina
55 gr unt
170 gr zahar brun

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 175 de grade Celsius.
2. Amesteca toate ingredientele, cu exceptia untului si a zaharului brun.
3. Pune untul la topit.
4. Dupa ce s-a topit de tot, adauga zaharul brun si lasa sa se caramelizeze.
5. Toarna apoi zaharul caramelizat intr-o tava, pune peste ele felii de banana, apoi compozitia pregatita initial.
7. Intinde compozitia uniform si baga tava in cuptor pentru 40-50 de minute.
8. Scoate-o, las-o sa se raceasca putin, dupa care rastoarn-o usor.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prajitura rasturnata prajitura banane retete prajituri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1708 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025161 (s)