News Flash:

Prajitura cu banane si ricotta

28 Mai 2012
7489 Vizualizari | 0 Comentarii
Prajitura cu banane si ricotta
Ingrediente:

4 biscuiti din faina integrala pisati
30 g unt topit
2 linguri alune pisate marunt
150 g ricotta
1 ou
40 g crema de branza
2 linguri zahar brun
100 g piure de banane
1 lingurita esenta de vanilie
ciocolata data prin razatoare

Mod de preparare:

Prima data ungem o tava cu forme de briose. Pisam biscuitii si-i amestecam cu alunele si untul. Punem amestecul in forme si bagam tava la frigider timp de 30 de minute. Intre timp, incingem cuptorul la 180 grade. Cu un mixer electric se bate branza ricotta cu zaharul, crema de branza si esenta de vanilie, incorporam apoi piureul de banane si oul. Turnam compozitia peste biscuitii din tava si bagam la cuptor timp de 30 de minute. Lasam sa se raceasca in cuptor, cu usa intredeschisa, timp de 30 de minute. Presaram ciocolata rasa si servim.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt alune ricotta zahar brun ciocolata tava cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1763 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034808 (s)