News Flash:

Prajitura cu banane

5 Septembrie 2011
3907 Vizualizari | 0 Comentarii
Prajitura cu banane
Ingrediente: 1 ceasca de smantana 1 lingura de praf de copt 1 ceasca de unt 1½ cana de zahar 2 oua 2 banane 1½ cana de faina esenta de vanilie Pentru glazura: 2 linguri de unt 1 ceasca de lapte praf 1 lingurita de lapte 1 lingura de zeama de lamaie Mod de preparare: Se preincalzeste cuptorul si se unge cu unt o forma speciala de tarta sau de prajitura. Se amesteca smantana cu untul, zaharul si galbenusurile, pana se devin spuma. Se adauga faina, apoi albusurile batute spuma. Se pune praful de copt, se stinge cu putina zeama de lamaie si se lasa circa cinci minute. Se adauga apoi bananele pasate si esenta de vanilie. Se toarna compozitia intr-o tava si se coace in jur de o ora, la foc potrivit. Dupa ce s-a racit, se prepara glazura (se amesteca laptele praf cu doua linguri de unt, o lingurita de lapte si zeama de lamaie) si se toarna peste prajitura. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2901 viz    0 com
1784 viz    0 com
2845 viz    0 com
1025 viz    0 com
2234 viz    0 com
1658 viz    0 com
967 viz    0 com
937 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1603 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013822 (s)