News Flash:

Prajitura cu banane

30 August 2013
2434 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cana faina de ovaz
3/4 cana fulgi de ovaz
1/2 lingurita praf de copt
1/3 lingurita bicarbonat de sodiu
1/2 lingurita de sare
1/2 cana zahar
1/3 cana ulei de canola
1/3 cana lapte de soia simplu
1/2 lingurita extract de vanilie
1/2 banane coapte, taiate bucati mici
1/4 ceasca nuci sau alte fructe cu coaja lemnoasa
1/3 cana de fulgi ciocolata vegani

Mod de preparare:

Combina primele 6 ingrediente intr-un castron mare. Separat, amesteca uleiul cu laptele de soia si vanilia. Adauga in acest amestec ingredientele uscate si combina-le. Presara peste aluat si fulgii de ciocolata.
Pune aluatul obtinut la copt pentru aproximativ 25 de minute, pana cand se rumeneste putin.
Se servesc la temperatura camerei, simpli sau cu cafea.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

castron mare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1432 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024340 (s)