News Flash:

Prajitura cu banana si ciocolata

17 Mai 2016
778 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1/4 cana unt, la temperatura camerei
1 cana faina
1/4 lingurita sare
1 plic praf de copt
3/4 cana zahar
1 ou
1/2 lingurita vanilie
1/3 cana piure de banana
1/3 cana lapte batut
1/3 cana cana cipsuri de ciocolata
topping de caramel (optional)

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. Unge o tava de 20x20cm cu unt sau tapeteaz-o cu hartie de copt. Intr-un bol mic, adauga faina, sarea, praful de copt si amesteca bine.
Intr-un bol pentru mixer adauga untul si mixeaza bine, la viteza mazima, pana devine spumos. Adauga apoi zaharul, treptat, pana cand se incorporeaza foarte bine. Adaua apoi oul, vanilia si piureul de banane. Cand ai obtinut o compozitie omogena, incorporeaza faina.
La final adauga laptele batut si cipsurile de ciocolata. Amesteca cu ajutorul unei spatule, pentru a nu lasa aerul sa iasa afara.
Adauga compozitia obtinuta in tava si coace prajitura timp de 25-30 de minute. Las-o sa se raceasca in tava, apoi scoate prajitura pe un platou si tai-o cubulete. Decoreaza fiecare cub cu topping de caramel.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

prajitura banana prajitura ciocolata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1482 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022835 (s)