News Flash:

Prajitura cu ananas si alune

31 Iulie 2012
1864 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

124 g faina
100 g piure de banane
½ lingurita bicarbonat de sodiu
1 pliculet praf de copt
1 lingurita scortisoara
100 g zahar brun
225g ananas din conserva
1 lingura fulgi de cocos
1 ou batut
50 g alune pisate
40 ml suc din compotul de ananas
3 linguri ulei de masline

Glazura:

110 g zahar pudra
65 g crema de branza

Mod de preparare:

Se unge cu unt o tava dreptunghiulara, apoi se tapeteaza cu hartie de copt si se incinge cuptorul la 180 grade. Se amesteca praful de copt cu faina, scortisoara, bicarbonatul de sodiu si zaharul. Apoi incorporam sucul, ananasul zdrobit, bananele, fulgii de cocos, oul, uleiul si 70 ml apa rece. Punem compozitia in tava si dam la cuptor timp de 45 de minute. In acest timp pregatim glazura.
Batem zaharul pudra cu crema de branza pana rezulta o crema pufoasa. Intindem glazura peste prajitura si presaram alune.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina scortisoara zahar brun alune zahar pudra tava dreptunghiulara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1885 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027159 (s)