News Flash:

Prajitura cu ananas, fara coacere

6 Februarie 2015
11022 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri zeama de lamaie
100 gr nuca de cocos
75 gr nuci pecan
9 cirese maraschino (pentru decor)
cca 220 gr frisca pentru decor
cca 400 gr lapte condensat dulce
cca 550 gr ananas scurs de suc si maruntit
1 crusta din biscuiti graham (se poate face din: 24 biscuiti graham pisati, 50 gr zahar si 75 gr unt topit)

Mod de preparare:

Mixeaza ananasul cu jumatate din cantitatea de nuci si de nuca de cocos, apoi cu zeama de lamaie si cu laptele condensat. Adauga frisca. Pune crusta intr-o tava rotunda, acoper-o cu crema pregatita anterior, apoi presara restul de cocos si de nuci pecan si decoreaza cu cirese maraschino. Baga prajitura in frigider pentru cel putin 4 ore.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prajituri fara coacere retete usoare retete simple prajitura ananas
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1550 (s) | 23 queries | Mysql time :0.021260 (s)