News Flash:

Prajitura cu ananas

4 Mai 2011
3409 Vizualizari | 0 Comentarii
Prajitura cu ananas
Ingrediente: Pentru blat: 150 gr de unt 300 gr de faina 50 gr de zahar pudra 4 linguri de lapte 2 oua Pentru crema: 500 gr de brânza de vaci 1 pachet zahar vanilat 1 pachet budinca de vanilie 150 gr de zahar pudra 1 cutie de ananas rondele 3 oua Mod de preparare: În primul rând, trebuie sa amesteci faina cu zaharul pudra, peste care se adauga untul taiat bucati, ouale, laptele si amesteca toate aceste componente pâna vei obtine un aluat omogen. Acopera apoi vasul si lasa continutul la rece circa 20 de minute. Dupa ce a expirat timpul, întinde aluatul în foaie si asaza-l într-o tava unsa si tapetata (cu marginile mai înalte) si lasa-l la copt circa 15 minute. În paralel, te poti ocupa de crema. Bate galbenusurile cu zaharul, adauga brânza, zaharul vanilat, pachetul de budinca, jumatate din conserva de ananas taiat în bucati mici. Toate aceste ingredinte se omogenizeaza si se încorporeaza cu albusul batut spuma. La final, întinde crema obtinuta peste blatul copt si mai baga prajitura înca 15 - 20 de minute la cuptor. Dupa ce este gata, se lasa la rece, pentru ca mai apoi sa se poata taia în bucati.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chec citrice cornulete
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4980 viz    0 com
2467 viz    0 com
1223 viz    0 com
2690 viz    0 com
3763 viz    0 com
3943 viz    0 com
1594 viz    0 com
1256 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1510 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020218 (s)