News Flash:

Prajitura cu aluat faramitat

11 Iulie 2016
7315 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
600 gr de faina de grau
150 gr zahar pudra
1 lingurita zahar vanilinat
30 gr cacao pudra
12 gr praf de copt
250 gr unt
1 ou
175 gr smantana

Pentru umplutura:
1 kg de branza de vaci semi-degresata
100 gr zahar pudra
1 lingurita zahar vanilinat
1 coaja de lamaie
1 ou

Mod de preparare:

1. Amesteca ingredientele uscate de la aluat intr-un bol mai mare.
2. Pune apoi oul, untul si smantana.
3. Amesteca bine cu mana, apoi acopera aluatul cu o folie alimentara si tine-l in frigider 2 ore.
4. Intre timp pune ingredientele pentru umplutura intr-un bol si amesteca-le foarte bine.
5. Tapeteaza o tava cu hartie de copt.
6. Da pe razatoare jumatate din aluat (sa o faci direct deasupra tavii), apoi presara umplutura (faramiteaz-o).
7. Acopera cu a doua jumatate de aluat dat pe razatoare si baga in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru vreo 45 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

aluat faramitat aluat prajitura tipuri aluat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1399 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017888 (s)