News Flash:

Prajitura cu afine si portocala

5 August 2013
2344 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

550 gr de afine
2 portocale (una decojita si taiata bucatele, cealalta stoarsa de suc)
100 gr de unt
65 gr de zahar tos
100 gr de faina alba

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 220 de grade, apoi amesteca afinele, bucatile de portocala si sucul de portocala intr-un bol. In alt recipient, prepara un aluat din restul ingredientelor, amestecand bine cu degetele. Asaza mixtura fructelor intr-o tava de copt si acopera-le cu aluatul obtinut. Lasa totul la copt 12-15 minute, pana observi ca desertul a prins o nuanta aurie.
Desertul crocant cu afine se serveste cald, alaturi de doua cupe de inghetata sau crema de ou. De asemenea, se mai pot adauga si alte fructe de padure, proaspete sau din dulceata, pentru un plus de gust!

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

afine portocale zahar tos faina alba dulceata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1250 viz    0 com
2676 viz    0 com
1768 viz    0 com
1660 viz    0 com
968 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1509 (s) | 34 queries | Mysql time :0.031389 (s)