News Flash:

Prajitura cu afine

17 Iulie 2017
539 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g margarina
250 g faina
5 oua
200 g zahar
1/2 lingurita bicarbonat
zeama de la 1 lamaie
aromele preferate

Mod de preparare:


Se amesteca margarina cu zaharul pana ce acesta se topeste. Se adauga ouale pe rand si apoi faina, zeama de lamaie si bicarbonatul, amestecand usor.
Aluatul trebuie sa aiba consistenta smantanii mai groase.
Se unge tava, se toarna compozitia si deasupra se presara afinele spalate si scurse.
Se coace la cuptorul preincalzit circa 30 de minute la foc mediu si la final se pudreaza cu zahar.

sursa: cura de miere
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

margarina zahar bicarbonat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1571 (s) | 35 queries | Mysql time :0.017137 (s)