News Flash:

Prajitura crocanta cu ciocolata si bomboane

28 Aprilie 2014
1447 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

30 de bomboane cu menta, zdrobite
560 g de ciocolata alba rasa
280 g de ciocolata neagra rasa
1 lingura de esenta de menta
6 linguri de smantana lichida

Mod de preparare:

Topeste la bain-marie o jumatate din cantitatea de ciocolata alba si intinde-o intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu sau cu hartie de copt. Las-o la racit 10-15 minute. Topeste ciocolata neagra tot la bain-marie si amestec-o cu smantana si esenta de menta. Intinde amestecul deasupra stratului de ciocolata alba. Mai las-o la racit inca 15-20 de minute.

Topeste restul de ciocolata alba si adauga al treilea strat al prajiturii. Presara bomboane zdrobite de menta, inainte ca aceasta sa se raceasca.
Aceasta prajitura se serveste rece, alaturi de o limonada cu menta. Este un desert perfect pentru perioada calduroasa.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete prajituri retete barcute prajituri ciocolata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1644 viz    0 com
1668 viz    0 com
1174 viz    0 com
4598 viz    0 com
6444 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1555 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023760 (s)