News Flash:

Prajitura cremoasa - Usor de facut

6 Aprilie 2016
10430 Vizualizari | 1 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

Pentru blat:
3 oua medii
1 varf de cutit de sare
120 gr zahar pudra
50 ml de lapte
50 ml ulei de gatit
1 lingura cacao pudra
125 gr faina de grau
8 gr praf de copt

Pentru crema:
600 ml de lapte
90 gr gris
50 gr unt
100 gr zahar pudra

Pentru decor:
1 lingurita cacao pudra

Mod de preparare:

Blat:
1. Separa ouale. Bate spuma albusurile cu putina sare.
2. Mixeaza galbenusurile cu zaharul, laptele si uleiul. Omogenizeaza.
3. Amesteca faina cu cacaoa si praful de copt, apoi incorporeaza albusurile.
4. Tapeteaza o tava cu hartie de copt si pune compozitia in ea.
5. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru aproximativ 15 minute.

Crema:
6. Pune laptele pe foc. Cand da in clocot adauga zaharul si grisul. Amesteca si lasa sa ajunga pana la consistenta dorita (trebuie sa fie o crema destul de groasa).
7. Dupa ce s-a racit putin, incorporeaza untul. Omogenizeaza.

Asamblare:
8. Transfera blatul pe un platou si intinde crema pe el cat mai uniform.
9. La final presara cacao.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

prajitura crema blat prajitura prajitura cacao
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3013 viz    0 com
5583 viz    1 com
1648 viz    0 com
3258 viz    0 com
13278 viz    0 com
2342 viz    0 com
29330 viz    0 com
3483 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1696 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025747 (s)