News Flash:

Prajitura Cozonac - Delicioasa si aromata, numai buna de savurat

25 Septembrie 2017
11981 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Blat:
8 albusuri se bat cu 200 gr zahar, 2 linguri faina, 1 praf copt, 50 gr de mac, 150 gr de nuca de cocos. Când este batuta se toarna in tava unsa si tapetata cu faina.

Foaie Dobos:
2 oua, 2 linguri apa, 4 linguri zahar, 4 linguri faina. Se bate si se pune la cuptor.

Crema:
8 galbenusuri se freaca cu 300 gr de zahar, 2 plicuri de ness, 150 ml lapte si se fierbe pe aburi. Se lasa la racit, dupa care se amesteca cu 300 gr de margarina Rama.
Deasupra se orneaza cu ciocolata rasa.

preluat de pe totpal
   
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina cuptor ciocolata rasa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1556 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021038 (s)