News Flash:

Prajitura chinezeasca

3 Iunie 2011
4198 Vizualizari | 0 Comentarii
Prajitura chinezeasca
Ingrediente: 250 g unt sau margarina 250 g zahar 250 g nuci macinate 6 oua 100 g faina Mod de preparare: Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma. Se freaca untul cu zaharul, se adauga nuca macinata, albusurile si treptat faina. Aceasta compozitie se toarna intr-o tava unsa si tapetata si se da la cuptor. Galbenusurile se freaca separat cu 200 g de zahar si se adauga cealalta compozitie si se lasa la cuptor pana ce galbenusurile se intaresc. Cand s-a scos din cuptor, se rade ciocolata deasupra sau se face o glazura din apa si cacao. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt vodca oua faina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1855 viz    0 com
1273 viz    0 com
4930 viz    0 com
6141 viz    0 com
10406 viz    0 com
2760 viz    0 com
6520 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1535 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013637 (s)