News Flash:

Prajitura care se topeste in gura. Nu va ramane nici o firimitura in farfurie

12 Ianuarie 2017
76432 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
2 oua
300 gr branza de vaci
1/2 pahar smantana
3-4 linguri faina alba
foarte putina sare

Pentru umplutura:
2 linguri unt
2 linguri zahar
2 mere

Mod de preparare:

Umplutura:
1. Curata merele si feliaza-le mai subtire.
2. Incinge untul intr-o tigaie adanca si pune merele in ea. Prajeste-le cam 9-10 minute, pe ambele parti. Nu uita sa presari si niste zahar.

Aluat:
3. Marunteste branza si amestec-o cu zahar si cu ouale batuta.
4. Incorporeaza apoi faina si smantana. Omogenizeaza.
5. Toarna aluatul peste mere si tine asa, pe foc potrivit, in jur de 1-2 minute.
6. Transfera prajitura in cuptorul cinins la 200 de grade Celsius. E gata cand s-a rumenit.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

prajitura moale prajitura mere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

viorica cucu  | #1416
Cred ca ati sarit un rand de la reteta.La final ,prajitura se rastoarna pe un platou,dupa racire.Ati spus ca aluatul se toarna peste mere.Daca merele sant dedesupt ,cum ajung in poza deasupra?
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1664 (s) | 35 queries | Mysql time :0.019073 (s)