News Flash:

Prajitura bradut de Craciun

22 Decembrie 2011
2535 Vizualizari | 0 Comentarii
Prajitura bradut de Craciun
Ingrediente:

60 g faina de orez
120 g faina
1 albus de ou batut
120 g unt
1 cescuta bombonele cip-cip
60 g zahar

Mod de preparare:

Mia intai se incinge cuptorul la 180 de grade. Dupa aceea se pun ingredientele intr-un blender si se amesteca pana cand se obtine un aluat. Apoi se intinde o foaie din aluatul obtinut, se taie ori cu o forma mare de bradut, ori cu un cutit, astfel incat sa rezulte un bradut mai mare. Se pune in tava si se da la cuptor timp de 25 de minute. Cand se scoate din frigider se unge cu albus, se presara bombonele deasupra si sa baga iarasi in cuptor, pentru un minut.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina unt bombonele cip-cip zahar
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2724 viz    0 com
2296 viz    0 com
3135 viz    0 com
2804 viz    0 com
2849 viz    0 com
2807 viz    0 com
2196 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1638 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019699 (s)