News Flash:

Prajitura boema

28 Iunie 2011
3183 Vizualizari | 0 Comentarii
Prajitura boema
Ingrediente: Pentru blat: 5 oua 3 linguri de apa 2 linguri cacao 8 linguri zahar 8 linguri faina Pentru crema: 1 ou 150 g margarina 350 g zahar 4 linguri de ness 500 ml frisca batuta 1 esenta de rom Mod de preparare: Se pregateste blatul. Se bat ouale cu zahar, se adauga treptat faina, cacao si apa. Se asaza intr-o tava si se coace la foc potrivit. Intre timp, se prepara crema. Se amesteca oul cu margarina, treptat se adauga zaharul si se pune pe aburi pana se ingroasa. Se ia de pe foc, se adauga nessul si, dupa ce se raceste, se amesteca cu frisca batuta. Blatul se insiropeaza bine cu esenta de rom, se intinde crema si deasupra frisca batuta. Se da la rece, cateva ore. Se poate orna cu ciocolatata rasa. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.retetepentrutine.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chec branza sarata rom grapefruit
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

8817 viz    0 com
10033 viz    0 com
1090 viz    0 com
2465 viz    0 com
1416 viz    0 com
7429 viz    0 com
1094 viz    0 com
1248 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1605 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015105 (s)