News Flash:

Prajitura „Bienenstich”

11 Mai 2011
1373 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6695 RON (+0.0035)
USD: 4.0518 RON (+0.0170)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente: Pentru aluat: 300 g faina 130 g Quark (brânza de vaci) 50 g lapte 1 ou 1 pach. praf de copt 100 g zahar 50 g ulei Pentru glazura: 50 g zahar 1 pach. zahar vanilat 100 g unt, în buc. 30 g dulceata de caise 200 g migdale, în felii subtiri Pentru umplutura: 4 foi gelatina alba 200 g frisca 500 g lapte 100 g zahar 1 pach. praf de budinca de vanilie Mod de preparare: Aluatul: Puneti toate ingredientele pt. aluat în oala, faceti un aluat flexibil 15 sec. / treapta 5 si întindeti-l într-o tava de tort (Ø 26 cm) unsa, tapetata cu pesmet. Glazura: 1. Puneti zaharul, zaharul vanilat, untul si dulceata de caise în oala, încalziti 2 ½ min. / 60° / treapta 2. 2. Piurati 5 sec. / treapta 6. 3. Aadaugati feliile de migdale si amestecati cca. 8 sec. / invers / treapta 1. Aceasta pasta se distribuie uniform pe aluat si se coace. 4. Lasati sa se raceasca, taiati orizontal in doua blaturi la fel de mari. Umplutura: 1. Inmuiati gelatina conf. instructiunilor de pe ambalaj. 2. Montati fluturele de amestecare. 3. Puneti frisca în oala, bateti-o treapta 3 si goliti-o într-un vas. 4. Montati din nou fluturele de amestecare. 5. Puneti laptele, zaharul si praful de budinca de vanilie în oala si fierbeti 6 ½ min. / 100° / treapta 3. 6. Adaugati gelatina stoarsa prin orificiul capacului si dizolvati-o 30 sec. / treapta 3. 7. Goliti budinca într-un castron si puneti-o la racit in baie de apa. Amestecati din cand în cand, sa nu se formeze o pojghita. 8. Amestecati fin frisca batuta cu budinca rece. 9. Puneti aceasta crema pe blatul inferior si intindeti-o uniform. 10. Asezati al doilea blat peste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

gelatina alba creveti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1453 viz    0 com
1167 viz    0 com
2537 viz    0 com
1047 viz    0 com
1210 viz    0 com
1208 viz    0 com
1009 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1649 (s) | 35 queries | Mysql time :0.019951 (s)