News Flash:

Prajitura aromata cu pere

27 Octombrie 2011
1862 Vizualizari | 0 Comentarii
Prajitura aromata cu pere
Ingrediente: 400 g pere decojite si taiate cubulete 200 g fulgi de ovaz 100 g unt 100 g nuci tocate 3 oua 300 g faina 2 g nucsoara 2 g cuisoare 2 g ghimbir 5 g scortisoara 5 g bicarbonat de sodiu 5 g vanilie 200 g zahar 200 g zahar brun 300 ml apa fiarta Mod de preparare: Apa fiarta se toarna peste fulgii de ovaz si se lasa deoparte o jumatate de ora. Untul si zaharul se bat cu mixerul pana cand se formeaza o crema spumoasa. Apoi se adauga ouale si vanilia si se amesteca bine. Intr-un castron mare se piseaza perele si se amesteca cu faina. Dupa aceea se adauga bicarbonatul de sodiu, sarea, condimentele si nucile. Peste acestea se adauga fulgii de ovaz si crema de unt pregatita anterior. Amestecul se paseaza cu blenderul si apoi se toarna intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se da la cuptor la o temperatura de 180 de grade timp de 35-45 de minute. Se lasa la racit la temperatura camerei si se serveste cu frisca deasupra. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

supa italieneasca unt vodca stafide urda dulce bors
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1308 viz    0 com
1730 viz    0 com
1267 viz    0 com
2524 viz    0 com
1065 viz    0 com
1216 viz    0 com
2967 viz    0 com
1244 viz    0 com
2740 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1603 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019439 (s)