News Flash:

Prajitura Ana - Fara coacere, fara aragaz - Cheesecake cu umplutura de branza si dulceata de afine

8 Septembrie 2017
501 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat:
200 g biscuiti
3 linguri zahar
100 g unt
esenta de vanilie sau migdale

Pentru umplutura:
500 g branza de vaci proaspata
2 linguri smantana
3-4 linguri zahar
1 plic zahar vanilat
1 plic de gelatina

Citeste si Prajitura Maria – desert dulce si rapid de Sfanta Maria

Pentru decor:
dulceata de afine si de merisoare
inghetata, optional

Mod de preparare:

Zdrobesti biscuitii, ii amesteci cu unt, zahar si esenta de migdale. Torni compozitia obtinuta intr-o forma detasabila, o nivelezi si o lasi la frigider o ora.
Intre timp, maruntesti branza si o bati bine cu smantana, zaharul, zaharul vanilat si gelatina care a fost inmuiata in prealabil. Torni compozitia de branza peste blatul de biscuiti si lasi prajitura la frigider minimum doua ore. O servesti decorata cu dulceata de afine si de merisoare si, daca vrei, cu o cupa de inghetata.

preluat de pe clickpoftabuna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

forma detasabila frigider inghetata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1542 (s) | 35 queries | Mysql time :0.017728 (s)