News Flash:

Prajitura "Amor nebun" - Cu branzica si cacao

15 Septembrie 2016
2848 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr branza de vaci
1 lingura coaja de lamaie data pe razatoare
4 oua
40 gr stafide
200 gr zahar
3 linguri smantana pentru frisca
130 gr unt
1-2 linguri faina
1 lingura gris
2 linguri cacao pudra
1 lingura ulei

Mod de preparare:

1. Separa ouale si freaca cu 100 gr zahar galbenusurile.
2. Adauga peste ele 100 gr unt la temperatura camerei, grisul, coaja de lamaie si stafidele. Omogenizeaza.
3. Pune branza scursa bine peste galbenusuri. Omogenizeaza.
4. Bate spuma albusurile si incorporeaza-le cu o spatula.
5. Pune compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt, unsa cu unt si acoperita de un strat fin de faina.
6. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru 40-45 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.

Glazura:
7. Pune intr-o cratita, la foc potrivit, uleiul si restul de zahar. Amesteca in mod continuu.
8. Cand zaharul s-a topit aproape in totalitate adauga smantana si cacaoa. Continua sa amesteci si tine pe foc pana incepe sa fiarba.
9. Indeparteaza apoi de foc si toarna peste prajitura rece. Baga in frigider pentru cateva ore.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

prajitura usoara prajitura branza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1559 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014928 (s)