News Flash:

Prajitura 1 Decembrie

1 Decembrie 2016
5992 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

Pentru blatul cu miere:
1 lingura miere de salcam
400 gr faina de grau
100 gr zahar pudra
2 oua
100 gr unt
1 lingurita bicarbonat de sodiu

Pentru blatul cu nuca:
6 oua
150 gr zahar granulat
3 linguri apa
50 ml ulei de gatit
150 gr faina de grau
6 gr praf de copt
150 gr nuci tocate marunt

Pentru crema:
100 gr zahar granulat
3 oua
80 gr budinca de vanilie
120 gr zahar pudra
700 ml lapte 2,8%
250 gr margarina

Mod de preparare:

1. Pregateste un aluat din ingredientele pentru blatul cu miere.
2. Imparte-l in doua, apoi acoace foile pe dosul unei tavi, usor gresate, vreo 6-7 minute.
3. Tapeteaza o tava cu hartie de copt.
4. Amesteca ingredientele pentru blatul cu nuca.
5. Toarna compozitia in tava si bag-o in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru vreo 25 de minute.
6. Pregateste budinca potrivit instructiunilor de pe ambalaj.
7. Mixeaza margarina cu zaharul granulat.
8. Dupa ce budinca s-a racit, amestec-o cu margarina. Omogenizeaza.
9. Pune un blat cu miere pe un platou.
10. Acopera cu blatul cu nuca, apoi cu al doilea blat cu miere, iar la final cu crema.
11. Daca vrei, decoreaza cu zahar pudra si nuca.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

prajitura nuca prajitura miere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1733 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024391 (s)