News Flash:

Porumbei cu ananas

26 Aprilie 2012
4537 Vizualizari | 0 Comentarii
Porumbei cu ananas
Ingrediente:

crema pasticcera
doua pachete foetaj
dulceata de cirese
zahar pudra

o cutie de ananas in sirop
un ou

Mod de preparare:

Desenam un porumbel de circa 18 cm lungime. Decupam porumbelul, desenam un oval in mijlocul lui si bineinteles ca-l decupam si pe asta. Intindem foaia de aluat si decupam porumbelul din aluat cu ajutorul unui cutit. Dintr-o foaie de aluat ies doar patru bucati Astea le lasam asa, iar din urmatoarea foaie de aluat, decupam patru porumbei, dar de data aceasta decupam si ovalul. Ungem cu ou zbatut, partea fara oval, dupa care punem cu grija deasupra, partea cu oval, incercand sa le asezam exact una peste alta, dupa care intepam bine cu furculita, doar partea decupata.
Bagam in cuptorul preincalzit la 200 de grade, pentru 15 minute. Bineinteles ca trebuie sa bagam de doua ori la cuptor, deoarece in tava nu incap decat doi porumbei. Umplem ovalul cu crema pasticcera, deasupra punem felii de ananas, cernem zahar pudra pe deasupra si-i punem in frunte un ochi de dulceata de cirese.
Porumbei cu ananas pregatiti de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

porumbel tava crema pasticcera
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4024 viz    0 com
5643 viz    0 com
4208 viz    0 com
2982 viz    0 com
4208 viz    0 com
5194 viz    0 com
4364 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1530 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027650 (s)