News Flash:

Porumb fiert - Cum sa-l faci cat mai aromat

22 Iulie 2016
1622 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4-6 stiuleti de porumb
6 linguri unt nesarat
8 cani pline cu apa
sare kosher
piper negru, proaspat macinat

Mod de preparare:

Indeparteaza frunzele si matasea porumbului si spala-l foarte bine. Intr-o oala incapatoare adauga apa la fiert impreuna cu un praf de sare. Cand da in clocot adauga porumbul si fierbe-l timp de 10 minute sau pana cand este bine patruns.
Scoate porumbul din apa si lasa-l un minut sa se scurga. Unge-l bine cu unt si asezoneaza-l cu sare si piper dupa gust!
Serveste porumbul fiert imediat. Il poti servi ca atare sau alaturi de alte preparate.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

porumb fiert retete porumb porumb copt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1483 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019745 (s)