News Flash:

Porumb facut la gratar, cu unt si lime

14 August 2017
448 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 stiuleti de porumb
100 g unt
sare
piper
paprika afumata
sucul de la 1 lime
coaja rasa de la 1 lime
2 linguri coriandru sau patrunjel ras

Mod de preparare:

Frige prumbul dupa preferinte. Unge-l bine cu unt pe toate partile imediat ce l-ai luat de pe foc. Asaza-l pe un platou si presara-l cu sare, piper si paprika, dupa gust. Adauga apoi putina zeama de lime si coaja rasa, iar la urma verdeata tocata. Serveste-l imediat, sau lasa-l sa se racoreasca daca nu iti place fierbinte.

preluat de pe acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

paprika afumata lime patrunjel ras paprika
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1743 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021845 (s)