News Flash:

Porumb copt cu sos adobo

1 Iulie 2013
1250 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 bucati de porumb
2 linguri de unt
1/4 coaja rasa de lime
1 lingurita de suc de lamaie
1/2 lingurita de piper
1/2 lingurita de ardei iute
1/4 lingurita de sos adobo
1/2 lingurita de sare

Mod de preparare:

Preincalzeste gratarul la foc mare, apoi infasoara fiecare porumb in folie de aluminiu si pune-i pe gratar pentru aproximativ 10 minute. Dupa ce s-au facut ia-i de pe gratar si lasa-i in folie pana pregatesti dressingul de unt.

Amesteca untul cu coaja de lime, sucul de lamaie, ardeiul iute, sosul adobo si sare pana cand se omogenizeaza. Desfa usor fiecare bucata se porumb si unge-le cu sos de unt.
Porumbul cu sos de lime si unt se serveste cald, decorat cu felii subtiri de lime sau jumatati de lime stoarse.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

porumb ardei iute sos adobo gratar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1544 viz    0 com
1226 viz    0 com
2617 viz    0 com
1385 viz    0 com
994 viz    0 com
1148 viz    0 com
1269 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1333 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020865 (s)