News Flash:

Porumb copt cu maioneza si usturoi

15 Iulie 2013
1861 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 stiuleti de porumb
5 linguri unt nesarat, moale
1/2 ceasca de parmezan ras
1 catel de usturoi pisat
sare
piper

Mod de preparare:

Amesteca parmezanul cu untul si usturoiul pana se formeaza o pasta. Asezoneaza cu sare si piper. Pune stiuletii de porumb curatati de panusi pe gratarul incins si lasa-i sa se coaca aproximativ 5 minute. Ia-i de pe gratar, unge-i bine cu amestecul de unt si parmezan si pune-i iar la copt, intorcandu-i frecvent pe toate partile, pana cand prind o culoare maronie si se fragezesc.
Porumbul copt se poate servi cu un dressing din maioneza si usturoi sau, pur si simplu, cu mai mult parmezan presarat pe deasupra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt nesarat parmezan ras usturoi pisat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1240 viz    0 com
1671 viz    0 com
1268 viz    0 com
927 viz    0 com
1077 viz    0 com
1023 viz    0 com
1131 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1799 (s) | 37 queries | Mysql time :0.041639 (s)