News Flash:

Porumb copt cu maioneza si usturoi

15 Iulie 2013
1824 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 stiuleti de porumb
5 linguri unt nesarat, moale
1/2 ceasca de parmezan ras
1 catel de usturoi pisat
sare
piper

Mod de preparare:

Amesteca parmezanul cu untul si usturoiul pana se formeaza o pasta. Asezoneaza cu sare si piper. Pune stiuletii de porumb curatati de panusi pe gratarul incins si lasa-i sa se coaca aproximativ 5 minute. Ia-i de pe gratar, unge-i bine cu amestecul de unt si parmezan si pune-i iar la copt, intorcandu-i frecvent pe toate partile, pana cand prind o culoare maronie si se fragezesc.
Porumbul copt se poate servi cu un dressing din maioneza si usturoi sau, pur si simplu, cu mai mult parmezan presarat pe deasupra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt nesarat parmezan ras usturoi pisat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1203 viz    0 com
1647 viz    0 com
1241 viz    0 com
902 viz    0 com
1047 viz    0 com
1000 viz    0 com
1108 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1366 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020217 (s)