News Flash:

Porumb copt cu cascaval

15 Iulie 2013
2240 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 stiuleti de porumb cu panusi
5 linguri maioneza
3/4 lingurita sare
1 lime
1 catel de usturoi pisat
3/4 lingurita piper rosu
120 g cascaval ras

Mod de preparare:

Intr-un bol, amresteca maioneza, sarea, piperul rosu si usturoiul si freaca bine pana cand se formeaza o pasta. Pune porumbii pe gratar, lasandu-i cu panusii necuratati, dar luandu-le matasea din varf. Intoarce-i pe fiecare parte si lasa-i sa se coaca aproximativ 35 de minute, in total.
Pune cascavalul ras pe un platou intins. Apoi, ia fiecare stiulete, cat este fierbinte, si rasuceste-i panusii spre exterior, dar fara a-i rupe de pe stiulete (desfa stiuletii ca pe banane).

Unge boabele de porumb cu amestecul de maioneza si condimente, apoi, tavaleste-i prin cascaval si asaza-i pe un platou, cu panusii desfacuti.
Porumbul se serveste cu suc de lime. Lime-ul se stoarce peste porumb doar in momentul servirii.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

maioneza usturoi pisat piper rosu cascaval ras
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1473 viz    0 com
1311 viz    0 com
1428 viz    0 com
3547 viz    0 com
1163 viz    0 com
2314 viz    0 com
1576 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1658 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020502 (s)