News Flash:

Portocale in jeleu

16 Martie 2012
2334 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (+0.0011)
USD: 4.2560 RON (-0.0195)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Portocale in jeleu
Ingrediente:

4 portocale
1 plic cristale de jeleu cu aroma de portocale

Mod de preparare:

Prima data pregatim jeleul conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa aceea lasam sa se raceasca timp de 20 de minute. Taiem portocalele pe jumatate si scoatem pulpa cu o lingura. Umplem jumatatile de portocala cu jeleu, le asezam pe o tava si bagam la frigider timp de 3 ore.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

portocale lingura tava frigider
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3004 viz    0 com
2993 viz    0 com
3197 viz    0 com
1375 viz    0 com
2565 viz    0 com
3175 viz    0 com
3715 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2064 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034802 (s)