News Flash:

Portocale in jeleu

16 Martie 2012
2262 Vizualizari | 0 Comentarii
Portocale in jeleu
Ingrediente:

4 portocale
1 plic cristale de jeleu cu aroma de portocale

Mod de preparare:

Prima data pregatim jeleul conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa aceea lasam sa se raceasca timp de 20 de minute. Taiem portocalele pe jumatate si scoatem pulpa cu o lingura. Umplem jumatatile de portocala cu jeleu, le asezam pe o tava si bagam la frigider timp de 3 ore.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

portocale lingura tava frigider
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2900 viz    0 com
2942 viz    0 com
3133 viz    0 com
1293 viz    0 com
2481 viz    0 com
3089 viz    0 com
3626 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1665 (s) | 34 queries | Mysql time :0.035617 (s)