News Flash:

Portocale cu lichior si mascarpone

24 Septembrie 2013
1357 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

seminte de vanilie
250 g mascarpone
1/2 cana lichior Amaretto
6 portocale fara seminte
1 cana si un sfert de zahar pudra

Mod de preparare:

Combina semintele de vanilie cu mascarpone si cu 1 lingura de Amaretto intr-un castron mare. Taie capetele portocalelor si coaja si elimina-le maduva alba. Pune feliile de portocala in forma lor initiala si asaza-le pe un platou mare.

Pune coaja de portocala la fiert aproximativ 1 minut, apoi scurge-le si repeta din nou procesul pentru a elimina amaraciunea lor. Fierbe zaharul in 125 ml de apa, intr-o cratita la foc mic, aproximativ 5 minute, apoi adauga si coaja de portocala si mai lasa compozitia sa fiarba 3 minute. Toarna si restul de Amaretto, apoi las-o sa se raceasca complet.
Portocalele Amaretto se servesc reci cu portocale confiate deasupra, sirop si mascarpone de vanilie.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1856 (s) | 23 queries | Mysql time :0.029333 (s)