News Flash:

Portocale caramelizate - FOTO

14 Ianuarie 2012
7068 Vizualizari | 0 Comentarii
Portocale caramelizate
Ingrediente:

2 portocale
100 g zahar
sucul de la jumatate de portocala
doua linguri de coniac
   
Mod de preparare:

E bine daca portocale sint netratate, daca nu... le spalam bine si le stergem. Curatim o portocala de coaja, atente sa fie cat mai putin din partea alba de sub coaja pentru ca e amara. Curatim ambele portocale si le taiem feliut esi le asezam pe un platou. Taiem feliute subtirele bucatile de coaja de portocala, le punem in tigaia de prajit impreuna cu sucul de la jumatate de portocala, cele 100 g de zahar si coniacul. Dam drumul la aragaz si caramelam coaja de portocala, atentia nu exagerati cu caramelatul ca dupa aia se intaresc prea tare cojile de portocala. Cand este gata, rasturnam caramelul peste feliile de portocale si dam platoul la frigider pentru circa o ora. Observati ca a lasat un suculet delicios tare.
Portocale caramelizate pregatite de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Portocale_caramelizate1.JPG
portocale zahar coniac portocale caramelizate
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1802 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019404 (s)