News Flash:

Portocala in jeleu de sampanie

9 Martie 2012
1378 Vizualizari | 0 Comentarii
Portocale in jeleu de sampanie
Ingrediente:

2 portocale curatate si taiate bucatele
1 coaja de lamaie taiata fideluta
1 sticla de sampanie demisec
150 g zahar
2 plicuri gelatina (20 gr)

Mod de preparare:

Se pune gelatina la hidratat, conform indicatiilor de pe plic, iar sampania se infierbanta pe foc, impreuna cu zaharul si putina coaja de lamaie rasa(daca folositi sampanie dulce, nu mai e nevoie de atat de mult zahar). Dupa ce s-a topit zaharul, se ia de pe foc,se adauga gelatina hidratata si se amesteca bine. Intr-un vas de jena se aseaza jumatate din bucatile de portocala, se toarna  putina sampanie calduta  (si strecurata de coaja de lamaie)si se da la rece. Dupa ce gelatina s-a intarit si fructele sunt prinse bine inauntru, se adauga jumatate din cantitatea de fidea de lamaie si iarasi se mai toarna sampanie calda, dupa care se da la rece. Dupa aceasta operatiune se trece la ultimul pas. Se adauga restul de bucati de portocala si sampania calduta ramasa. Din nou se da la rece. Se serveste rece, decorata cu fideluta din coaja de portocala.
Pentru o prezentare mai spectaculoasa si o portionare mai exacta,jeleul se poate monta si direct in pahare de sampanie.
Portocale in jeleu de sampanie pregatite de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

portocale sampanie demisec zahar gelatina
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2216 viz    2 com
3075 viz    0 com
1121 viz    0 com
2556 viz    0 com
4258 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1840 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028598 (s)