News Flash:

Porc Lo Mein

12 Mai 2011
1299 Vizualizari | 0 Comentarii
Porc Lo Mein
Ingrediente: 1 pachet taitei chinezesti cu arome 1 ceapa rosie, mare 2 catei de usturoi 2 lingurite ulei de masline 300 gr legume congelate (broccoli, ardei gras, morcov) 300 gr carne de porc 1 lingurita amidon de porumb 6-8 bucati de arpagic Mod de preparare: Taiteii chinezesti se pun la fiert in putina apa si apoi se scurg. Ceapa si usturoiul se curata si se prajesc in putin ulei de masline. Peste ele se pun legumele congelate, foarte putina apa si se lasa la calit pana se inmoaie legumele. Intr-un vas se pune ulei de masline si carnea de porc, taiata in fasiute subtiri sau in cubulete mici, pana se rumeneste, apoi se adauga la legume. Intr-un castron se amesteca zeama de la legume cu amidonul de porumb pana se omogenizeaza, apoi se toarna peste taietei, iar totul peste legume si carne. Se pune totul intr-un vas care se lasa pe foc 3-4 minute, sa se incalzeasca bine.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

arpagic soia
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

953 viz    0 com
1166 viz    0 com
1700 viz    0 com
2401 viz    0 com
2404 viz    0 com
1832 viz    0 com
2589 viz    0 com
1111 viz    0 com
1271 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1579 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013252 (s)