News Flash:

Porc la gratar cu sos chutney de piersici

6 Ianuarie 2012
2295 Vizualizari | 0 Comentarii
Porc la gratar cu sos chutney de piersici
Ingrediente:

2-4 muschi de porc file
2 piersici
1 ardei gras rosu
1 ceapa mica
putina salvie
1/2 cana supa baza de pui
1 lingurita miere
1 lingurita otet
ulei de masline
piper
sare
 
 Mod de preparare:
 
Taie ceapa marunt, iar ardeiul si piersicile, cubulete. Soteaza ceapa si ardeiul rosu in putin ulei de masline, adauga supa de pui si lasa-le sa fiarba 5 minute, pana sosul scade putin. Adauga piersicile si mai fierbe sosul inca 5 minute, pana piersicile incep sa se inmoaie si sa-si elibereze sucul. Ia sosul de pe foc, iar cand s-a racit putin adauga mierea, otetul, putina salvie, sare si piper dupa gust.

Freaca muschiul de porc pe ambele parti cu sare, piper si ce condimente mai ai prin casa (paprika, salvie, cimbru) si pune-l pe gratarul preincalzit cateva minute pe fiecare parte. Serveste porcul alaturi de sos si poate niste legume al dente (fasole verde, sparanghel, spanac).

sursa reteta si fotografii: Porc la gratar cu sos chutney de piersici
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Porc_la_gratar_cu_sos_chutney_de_piersici2
piersici ceapa salvie miere otet piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1523 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013788 (s)