News Flash:

Porc fals umplut cu branza

26 Mai 2011
1079 Vizualizari | 0 Comentarii
Porc fals umplut cu branza
Ingrediente: 375 gr faina 1 lingurita sare 1 plic de drojdie uscata sau drojdie proaspata 3 linguri varf de zahar 2 oua 4 linguri ulei de floarea soarelui umplutura branza telemea 250 grame Pentru uns: 1 galbenus amestecat cu putin lapte susan mac Mod de preparare: Se face coca intr-un vas de bucatarie amestecandu-se cu mana faina cu drojdia si ouale, zaharul si sarea si apa calduta cat cuprinde, aluatul se framanta cateva minute cu mana. Se acopera si se lasa la dospit la loc caldut. Se intinde aluatul pe masa cu sucitorul, in mijloc se aseaza felii grosute de branza. Aluatul se impatureste. Din putin aluat pus deoparte se face cu mana un cerc se lipeste, se fac gaurile nasului prin intepare. La fel se prcedeaza cu urechile, codita si picioarele. Se aseaza pocul in tava pe hartie de copt, se unge cu galbenusul cu putin lapte. In gaurile pentru ochi (impunse) se pune putin mac (ochii), petele porcului se fac presarandu-se putin susan. Se mai lasa putin la crescut se da la cuptor la cca 180 gr cca 40 min. Se lasa la racit se taie rece. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina zahar bacon lapte floarea soarelui rom
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1357 viz    0 com
1614 viz    0 com
5386 viz    0 com
2742 viz    0 com
6276 viz    0 com
2416 viz    0 com
4033 viz    0 com
4072 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1610 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019254 (s)